U bent hier

U bent hier

Nog grotere samenwerking tussen groendienst Mariasteen en AZ Delta

"Maatwerkbedrijven zoals Mariasteen kunnen in kwaliteit en prijs zeker concurreren met privéondernemingen." Herman Annaert, bedrijfskundig directeur AZ Delta Roeselare, is overtuigd van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties. De groendienst van Mariasteen kreeg er zelfs sinds kort twee extra contracten bij: één voor het groenonderhoud aan de administratieve gebouwen en één voor de gloednieuwe site in Rumbeke.

De hoofdzetel van Mariasteen is in Gits. De eerste overeenkomsten dateren van voor de fusie van AZ Delta. Toen het lopende onderhoudscontract voor het groenonderhoud van het H. Hart Ziekenhuis Roeselare ten einde was, diende Mariasteen een eerste offerte in.

Herman Annaert: "Elk ziekenhuis moet rekening houden met de wet van de overheidsopdrachten. De groendienst van Mariasteen was één van de meerdere kanshebbers. Vanuit ons streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen én omdat de offerte prijsmatig heel goed zat, zijn wij toen met het maatwerkbedrijf in zee gegaan."

De directeur is nog steeds tevreden over die beslissing: "Wij hebben weinig aan te merken op het werk van de groendienst. Het onderhoud is netjes en gebeurt op tijd. Bovendien stelt het team van Mariasteen zich heel flexibel op. Toen wij recent nog een wisseling van het weekschema aanvroegen, was dat geen probleem."

Als het totaalplaatje blijft kloppen – prijs én kwaliteit – dan zal Mariasteen in de toekomst een blijvende kandidaat zijn.

 


Meer info?

Paul Vandenbroucke

Coördinator groendienst Mariasteen

Koolskampstraat 39B – 8830 Gits

051 230 896

paul.vandenbroucke@mariasteen.