Circulair

Circulaire activiteiten, ook daar kunnen we je een handje bij helpen. Kom simpelweg met je vraag tot bij ons en wij bekijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze mogelijkheden

Circulaire tafels Spillebad

Circulair met een hart.

In een zeer bijzonder circulair samenwerkingsproject tussen Stad Roeselare en Mariasteen werden de afgelopen weken de kleedhokjes en lockers van het voormalige Spillebad  in een nieuw jasje gestoken tot receptietafels en bloembakken gemaakt.  “Op deze manier leeft een deel van de geschiedenis van het Spillebad verder in unieke, duurzame producten”, zegt schepen van Patrimonium Nathalie Muylle (CD&V).

De medewerkers van ons team Schilder & Klus mochten in opdracht van Stad Roeselare de kleedhokjes en lockers van het Spillebad demonteren. Ons commercieel en R&D team maakten er een circulair project van en kunnen zo die materialen een tweede leven te geven.  Een vleugje nostalgie in de vorm van een receptietafel.  Wie weet heffen jullie straks het glas aan deze partytafels en doet ieder zijn stoerste verhaal uit die zwemperiode.

Aluminium: Een 100% circulair product

Aluminium als circulair materiaal? Een strategische keuze!

Circulair met een hart

Circulaire projecten met een hart voor mensen, met sociale tewerkstelling ... daar staat Circulair met een hart voor.  Heb je een circulair idee?  Kom zeker eens bij ons langs.  We denken met je mee en kunnen zeker iets voor je betekenen ... met onze mensen.

Duurzaam ondernemen

  • verwarming houtafdeling met eigen houtafval
  • zonnepanelen
  • elektrische bedrijfswagens
  • elektrische fietsen voor medewerkers
  • hervulbare drinkbekers

...en nog zoveel meer!

Heb je een vraag? Speel je met een idee? Kom gewoon eens bij ons aankloppen en wij denken met je mee!

Maak een afspraak

fingerprint

Een afspraak maken

We wensen je graag veel meer te vertellen. Heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust even op.

+32 51 23 08 11