Werken bij Mariasteen

Wat echt telt voor onze 1000 werknemers?

  • een job die je met volle goesting doet
  • een mooi evenwicht tussen werk op maat en werkplezier
  • een job waarmee jij het verschil maakt 

 

Klaar voor jouw uitdaging binnen de Sociale Economie?

We bieden tewerkstelling aan mensen die om uiteenlopende redenen niet makkelijk een job vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Aan dat doel draagt elke job bij en werken we samen met 1000 fijne collega's aan.  Je job maakt dus écht het verschil! Zowel voor de maatschappij als voor de mensen die we tewerkstellen.

Bij Mariasteen werk je in een warme organisatie en geniet je van een uitstekende work-life balans:  een werkweek van 4,5 dagen en vanaf de leeftijd van 35 jaar extra verlofdagen!

Wij zetten in op élk talent, bij iedereen die bij ons solliciteert.

Neem contact op!

Onze jobdag gemist maar interesse?

Op zoek naar een job die je met de volle 100% goesting doet? Bij Mariasteen in Hooglede Gits werk je in een warme organisatie en geniet je van een uitstekende work-life balans. Samen met 1000 fijne collega’s maak jij elke dag het verschil. Samen geven we personen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle kansen. Neem vandaag contact op met ons.

Méér dan werken alleen

Troeven van Mariasteen als werkgever

Betekenisvol

Mariasteen maakt als maatwerkbedrijf het leven van onze medewerkers zinvoller en aangenamer. Of zoals het in onze missie staat: “we creëren maximale kansen op een gelukkig en zinvol leven”. Dat doel maakt elke job in Mariasteen bijzonder zinvol. En het maakt het werk van iedereen hier betekenisvol.

Stabiel

In 2023 bestaat Mariasteen 60 jaar. We zijn een stabiele werkgever en zetten in op duurzame partnerschappen met reguliere bedrijven. Met respect voor onze omgeving zoeken we werk voor onze mensen, geen mensen voor ons werk. Geen enkel talent laten we onbenut in de vervulling van die missie.

Goede werk-privé-balans

Onze medewerkers verdienen een werkgever die ook voor hen klaarstaat. Die hen, net als onze doelgroep, ook de kans geeft hun talenten te ontplooien met respect voor een goede werk-privé-balans. Daar zetten we keihard op in.  Een voltijdse job op 4,5 dagen en een ruime verlofregeling wordt gewaardeerd.

Kansen en groeitrajecten op maat

Zorgen voor onze medewerkers is ook maatwerk. Want iedereen hier is uniek. Daarom engageren we ons om kansen en groeitrajecten op maat te creëren. Zo kan iedereen zijn vaardigheden ten volle benutten. En met iedereen bedoelen we écht iedereen. Niet wie je bent, maar wat je kan en wil bereiken telt.

Innovatief

In maatwerkbedrijf lees je ook het woord 'bedrijf'. Net als ieder ander bedrijf heeft Mariasteen gezonde ambities. Dat betekent onder meer winstgevend zijn én hoogstaande producten en diensten afleveren. We willen andere bedrijven ontzorgen.  Daarom omarmen we nieuwe, innovatieve ideeën en technologieën die het verschil voor onze klanten kunnen maken én die het werken makkelijker en aangenamer maakt voor onze medewerkers.

Duurzaamheid

Respect voor de omgeving en zorgen voor toekomstige generaties, dat draagt Mariasteen hoog in het vaandel. Jaarlijks werken we diverse acties uit waarbij we inzetten op de Sustainable Development Goals en waarbij we de werking (intern en extern) duurzamer maken. Ook circulair en ecologisch ondernemen is een strategische doelstelling geworden.  

Do we have a match?

Benieuwd of werken bij Mariasteen iets voor jou zou zijn? Ben je op zoek naar een betekenisvolle job in een mensgedreven organisatie waar een goede werk-privé-balans en gelukkige werknemers centraal staan?

fingerprint

Een afspraak maken

We wensen je graag veel meer te vertellen. Heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust even op.

+32 51 23 08 11