Mariasteen

Jouw Bedrijf.

Sociaal. Duurzaam.

De doelstelling van Mariasteen is een sociale doelstelling. We willen duurzame, veilige en lonende werkgelegenheid bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hun kansen geven om zich te ontwikkelen. Hoe maken we dat waar? Met ons economisch middel, namelijk tewerkstelling creëren in onze productievestigingen (B2B) en onze diensten (B2G en B2C). En daarbij hanteren we de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mariasteen in enkele woorden

  • Sociale tewerkstelling
  • Productieaanbod
  • Duurzaam en circulair ondernemen
  • Innovatie en R&D
  • Duurzame partnerschappen
  • Ontzorgen van de klanten
  • Hulp in jouw bedrijf
  • Kwaliteitsborging via certificeringen

Waarom kiezen klanten voor Mariasteen?

Klanten kiezen voor ons als duurzame en betrouwbare partner.  Ze worden bij ons ontzorgd. Bij Mariasteen kan je rekenen op een sterke klantgerichtheid en een totaalpakket.

Waarom zou je Mariasteen als werkgever kiezen?

Omdat je hier een job met betekenis vindt, die je met volle goesting doet. Daarbij is een goeie balans tussen werk en privé hier belangrijk. Mariasteen is een stabiele werkgever die inzet op duurzaamheid en innovatie, in functie van duurzame tewerkstelling voor álle medewerkers.

Projecten

Circulaire pilootprojecten

Mariasteen neemt deel aan 2 kleine pilootprojecten waarin afvalstromen (vanuit de vlasindustrie en vanuit de natuur) omgezet worden in biologisch afbreekbaar plaatmateriaal.

Innovatieproject WSE Connect-I-dashbord

In dit project digitaliseren we de planning en zorgen we voor een interactieve visualisatie  op de werkvloer. (met de steun van Vlaanderen. Duurzaam Ondernemen.)

fingerprint

Een afspraak maken

We wensen je graag veel meer te vertellen. Heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust even op.

+32 51 23 08 11
fingerprint

Een afspraak maken

We wensen je graag veel meer te vertellen. Heb je een specifieke vraag? Bel ons gerust even op.

+32 51 23 08 11