U bent hier

U bent hier

Update preventiemaatregelen Coronavirus 20/03/2020 - Klanten/Leveranciers !!

Mariasteen beslist om alle activiteiten voorlopig stop te zetten  tot en met 19 april omwille van de impact van het coronavirus. Deze beslissing is genomen omdat de gezondheid van onze medewerkers onze grootste bekommernis is.

Gezien de staking van activiteiten bij heel wat van onze klanten en leveranciers, gecombineerd met de overheidsmaatregelen betreffende social distance en regelgeving transport medewerkers, komen we in een situatie van overmacht terecht.

De gezondheid van onze medewerkers en hun familie willen we ten allen tijde kunnen borgen en de mogelijke blijvende gevolgen van dit virus zo veel als mogelijk beperken.

KLANTEN kunnen nog tot en met dinsdag 24 maart afgewerkte goederen, halffabricaten of grondstoffen komen ophalen. Mariasteen verzorgt geen transport meer en afhalingen dienen te gebeuren mits afspraak 051/230 811.

LEVERANCIERS kunnen nog tot en met dinsdag 24 maart leveringen afgeven mits afspraak op ons centraal nummer 051/230 811.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze maatregelen de juiste beslissingen zijn in relatie tot al onze stakeholders. Wij rekenen dan ook op het begrip van iedereen voor deze maatregelen in uitzonderlijke omstandigheden.

Daarnaast bekijken we nu reeds welke initiatieven er nodig zijn voor een vlotte heropstart. Onze commerciële dienst is hiervoor permanent bereikbaar op sales [at] mariasteen [dot] be en tijdens kantooruren kunt u ons contacteren op het centrale nummer 051/230.811.

Klanten worden in de voorloopfase van heropstart door onze commerciële dienst gecontacteerd.